Jump to content


Photo

protection off


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 stilts1

stilts1

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Male

Posted 03 March 2012 - 04:15 PM

hello: i have found the protection off for malwarebytes a few times. When i restart it i get an error...

Program_error_protection_mod
[ 2,0,protectionenable]
the system cannot find the file specified.

What causes this? thanks.
Xp sp3, Mbam Pro 1.60.1.1000, Avast 7.0.1407.0.

#2 daledoc1

daledoc1

    Forum Deity

  • Spam Hunters
  • PipPipPipPipPipPip
  • 11,904 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 03 March 2012 - 05:32 PM

Hi, stilts1: :)

Until an MBAM staffer arrives...

What exact brand and VERSION of AV, firewall and other security products are you running, in addition to MBAM?

Have you set the mutual exclusions and permissions between them and MBAM, as explained in the FAQ?

daledoc1

Just a home user & forum volunteer
DT1: Win7/Ult/64 SP1; Intel Core i7-3770 @3.4 GHz; 16 GB RAM; NVidia GeForce GT620; IE9; Fx; TB; Cable HSI; MBAM PRO 1.75.0.1300; KIS2014; SAS Free; CCleaner
DT2: Win7 Ult/64 SP1; Intel Core i7-860 @2.8 GHz; 8 GB RAM; ATI Radeon HD 5770; IE 9, Fx; TB; Cable HSI; MBAM PRO 1.75.0.1300; KIS2014; SAS Free; CCleaner.
LT: Win7 Pro/64 SP1; Intel Core i7-3632 cached @3.2 GHz; 16 GB RAM; NVidia GeForce GT640M; IE 10; Fx; TB; WLAN; MBAM PRO 1.75.0.1300; Sophos ES 10.3; SAS Free; CCleaner.


#3 exile360

exile360

    exile

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16,017 posts
  • Gender:Male

Posted 04 March 2012 - 10:05 PM

This error can also be the result of a rootkit infection. If daledoc1's instructions above did not resolve the issue, then please contact Malwarebytes Support and they will assist you directly with this, including repairing any damage done by an infection if that was indeed the cause as I suspect.

Thanks :)
Samuel E Lindsey
Product Manager

Posted Image

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook

#4 stilts1

stilts1

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Male

Posted 05 March 2012 - 01:42 PM

Hi: I checked Mbam exclusions and my avast 7 is there. My av is avast 7.0.1407. the only exclusion list it has available is for manual and scheduled scans so i have not added Mbam.

I had recently downloaded a offline panda scanner so i have removed it and so far the problem has not reappeared if it does i will try posting to the appropriate forum.

thanks.
Xp sp3, Mbam Pro 1.60.1.1000, Avast 7.0.1407.0.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users