Jump to content


Photo

Hi I need help with a virus PLEASE


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 HackCheck786

HackCheck786

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 07 March 2012 - 11:18 PM

Hello, I've recently visited a website that I think somebody was trying to infect me with. I do not remember downloading anything from the website but a couple minutes later my norton acted up and said "JavaLoad.exe has been removed"

Should I be worried. I ran malware bytes and nothing popped up except a malware which got removed. I'm currently doing a full system scan to see results. Could somebody please help me out?
Pm me your email so I could add you.

I'm really scared because I do a lot of banking and stuff on my computer and I can't risk any of this information being leaked.

#2 daledoc1

daledoc1

    Forum Deity

  • Spam Hunters
  • PipPipPipPipPipPip
  • 11,967 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 07 March 2012 - 11:22 PM

Hello and welcome to MBAM, HackCheck786: :)

This particular sub-forum is not quite the right place for posting about malware-related issues.

If you think you might be infected, please read below for assistance with cleaning your system.

IMPORTANT: Please do NOT use any temporary file cleaners unless instructed to do so - they can cause data loss, making it hard to recover your system.

IF YOU WOULD LIKE EXPERT ASSISTANCE WITH MALWARE REMOVAL, PLEASE CHOOSE ONE OF THE FOLLOWING 3 OPTIONS:
OPTION 1: Free, one-on-one, expert assistance in the Malware Removal Forum.
OPTION 2: For paid users of MBAM PRO, free, one-on-one, expert assistance from MBAM support.
OPTION 3: Fee-based, one-on-one, expert assistance from Premium Support.

OPTION 1:
  • Please print out, read and carefully follow the instructions in the "I'm Infected - What Do I Do Now?" article.
  • If the infection has so crippled the computer that you cannot complete some or all of the steps, then just do the best you can and start a new topic as described below.
  • Then please start a new post in the Malware Removal Forum.
  • When starting your new post, please note the following:
  • Please do NOT post in a topic started by someone else, even if their problem sounds similar.
  • Please COPY/PASTE the requested logs into your post, rather than attaching them.
  • Under options, please be sure to select "track this topic" and "immediate email notification", so you'll know when a helper responds.
  • Please be patient - it may be 48 hours or more before a helper can assist you, especially when the forum is very busy.
  • Please do NOT "bump" your topic or reply back to it for at least 48 hours.
  • Doing so may cause your topic to be overlooked, as it will appear that you are already being helped.
OPTION 2:
If you are a paid user of MBAM PRO and prefer expert assistance via email, please send an email to support@malwarebytes.org, or contact the help desk here.

OPTION 3:
If you would like to use the Malwarebytes Premium Services (comprehensive solutions to all your computer support needs – from installation and set-up to troubleshooting and tune-ups), please go to our Premium Support site here.

Please be patient – someone will assist you as soon as possible.

Thank you very much,

daledoc1


PS Please use thePosted Image button or the Posted Image message pane (instead of the “Quote” and “MultiQuote” buttons) when replying here & at the other forums. That will make your topic easier to follow. :)

Just a home user & forum volunteer
DT1: Win7/Ult/64 SP1; Intel Core i7-3770 @3.4 GHz; 16 GB RAM; NVidia GeForce GT620; IE9; Fx; TB; Cable HSI; MBAM PRO 1.75.0.1300; KIS2014; SAS Free; CCleaner
DT2: Win7 Ult/64 SP1; Intel Core i7-860 @2.8 GHz; 8 GB RAM; ATI Radeon HD 5770; IE 9, Fx; TB; Cable HSI; MBAM PRO 1.75.0.1300; KIS2014; SAS Free; CCleaner.
LT: Win7 Pro/64 SP1; Intel Core i7-3632 cached @3.2 GHz; 16 GB RAM; NVidia GeForce GT640M; IE 10; Fx; TB; WLAN; MBAM PRO 1.75.0.1300; Sophos ES 10.3; SAS Free; CCleaner.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users