Jump to content


Photo

Can't register MBAM Pro.


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 compunerd

compunerd

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 22 posts

Posted 09 April 2012 - 08:33 PM

Hi,

Had to do a clean install of Win XP. So, in trying to re-install MBAM Pro, My ID & Key now come up as invalid. I emailed support yesterday, no response. Please help! Thx in advance, Randy

#2 DarkSnakeKobra

DarkSnakeKobra

    May the penguin be with you!

  • Honorary Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,262 posts
  • Gender:Male
  • Location:~
  • Interests:Scripting, GNU/Linux, photography

Posted 09 April 2012 - 09:22 PM

Hi :)

Please make sure unnecessary spaces are exempt such as at the start or end of the key and I.D. boxes. Also since you emailed support you should wait 24-48 hours for a response. :)

I'm not a staff member just another Malwarebytes' user.

Advice: Hug your dog, cat etc everyday! :)


#3 AdvancedSetup

AdvancedSetup

    Staff

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 41,150 posts
  • Gender:Male
  • Location:US

Posted 09 April 2012 - 09:39 PM

What email address did you use? I just checked on your email address provided here on the forum and it did not find you on the help desk.

If you no longer have access to your order number you can contact Cleverbridge to obtain information about your order and registration information.

Cleverbridge customer service
https://store.malwar...2/?scope=cuseco

Thank you

Ron Lewis
Forum Community Manager

staff.png

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook


#4 compunerd

compunerd

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 22 posts

Posted 09 April 2012 - 10:14 PM

What email address did you use? I just checked on your email address provided here on the forum and it did not find you on the help desk.

If you no longer have access to your order number you can contact Cleverbridge to obtain information about your order and registration information.

Cleverbridge customer service
https://store.malwar...2/?scope=cuseco

Thank you

Hi, I used and I have a reference # 24595160. Is that the order #?

Edited by AdvancedSetup, 10 April 2012 - 12:06 AM.
email address removed to prevent spam harvesting


#5 compunerd

compunerd

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 22 posts

Posted 09 April 2012 - 10:28 PM

Well I thought I would try registering again just to see what would happen and this time it worked! Thanx anyway for the responses!

#6 AdvancedSetup

AdvancedSetup

    Staff

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 41,150 posts
  • Gender:Male
  • Location:US

Posted 10 April 2012 - 12:07 AM

Great glad you have it going again. Not sure why but did not find your account on the helpdesk though.

Cheers

Ron Lewis
Forum Community Manager

staff.png

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users