Jump to content


Photo

downloaded update now just get black screen blinking cursor


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 biztips

biztips

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 15 April 2012 - 01:58 PM

yesterday I downloaded the update, it said I needed then to restart my computer.

Went to restart - and all I can get is a black screen w/a blinking cursor. No windows home page no start menu no nothing.

Now what?

PS windows 7, newer hp co9mputer

#2 biztips

biztips

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 15 April 2012 - 02:17 PM

restarted manually, held down f8 key, now it says:

reboot & select proper boot device or insert boot media in selected boot drive & press a key

I have no idea what it's telling me to do or why.

All i wanted to do yesterday was update malwarebytes & restart the computer

#3 Firefox

Firefox

    Forum Deity

  • Trusted Advisors
  • PipPipPipPipPipPip
  • 10,118 posts
  • Gender:Male
  • Location:USA

Posted 15 April 2012 - 09:30 PM

Hello and :welcome:

This may be silly, but do you have a usb flash drive inserted or do you have a CD in the CD tray, if so remove them and try to reboot once again.

post-2065-0-92797800-1392234217.jpg


Dell Precision T7500, Win7 Ultimate 64bit fully updated, McAfee Corp Edition v8.8,
Watchguard Firewall, Intel Xeon E5606CPU, Dual Quad Core Processors, 16GB Ram,
E5606 @ 2.13GHz, Nvidia Quadro NVS420, Raid-1 Dual 1TB Sata 10000 rpm Hard Drives
Dual DVD Burners, IE10, Opera, MBAM, MBSB, MBAE


#4 Firefox

Firefox

    Forum Deity

  • Trusted Advisors
  • PipPipPipPipPipPip
  • 10,118 posts
  • Gender:Male
  • Location:USA

Posted 16 April 2012 - 07:55 AM

Is your computer back up and running?

post-2065-0-92797800-1392234217.jpg


Dell Precision T7500, Win7 Ultimate 64bit fully updated, McAfee Corp Edition v8.8,
Watchguard Firewall, Intel Xeon E5606CPU, Dual Quad Core Processors, 16GB Ram,
E5606 @ 2.13GHz, Nvidia Quadro NVS420, Raid-1 Dual 1TB Sata 10000 rpm Hard Drives
Dual DVD Burners, IE10, Opera, MBAM, MBSB, MBAE


#5 biztips

biztips

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 16 April 2012 - 08:27 AM

No, nothing inserted in any drive. Turned the computer off before bed last night, turned it on this morning - it DID briefly show the startup screen from HP (where I can choose like f9 or f11).

Then a black screen with white letters came up - couldn't copy it all down, but:
Intel UNDI, PXE-21 (build 083)
bunch of stuff about patents
Client MAC ADDR 64 31 50 33 2454 GUID... something... ended in DHCP... with a scrolling cursos

That was up a few seconds,

then there was a fast message about No Boot Filename Received and now the original message I posted about reboot is on the screen.

#6 Firefox

Firefox

    Forum Deity

  • Trusted Advisors
  • PipPipPipPipPipPip
  • 10,118 posts
  • Gender:Male
  • Location:USA

Posted 16 April 2012 - 08:36 AM

OK with what you are experiencing it going to be best to contact support for a one on one help with getting it back up and going.....

As a paying customer, you can contact the help desk by filling out the web form --> Right HERE.

Our online experts will be able to assess your problem further - Thank You -

post-2065-0-92797800-1392234217.jpg


Dell Precision T7500, Win7 Ultimate 64bit fully updated, McAfee Corp Edition v8.8,
Watchguard Firewall, Intel Xeon E5606CPU, Dual Quad Core Processors, 16GB Ram,
E5606 @ 2.13GHz, Nvidia Quadro NVS420, Raid-1 Dual 1TB Sata 10000 rpm Hard Drives
Dual DVD Burners, IE10, Opera, MBAM, MBSB, MBAE





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users