Jump to content


Photo

Malwarebytes Anti-Malware 1.62 Beta


  • This topic is locked This topic is locked
70 replies to this topic

#61 Francois_Blais

Francois_Blais

    Advanced Member

  • Honorary Members
  • PipPipPip
  • 185 posts
  • Gender:Male
  • Location:Quebec, Canada

Posted 09 July 2012 - 07:34 PM

What's the exact name of the process which is using 109MB of RAM?

mbamservice.exe

W7 Home Premium x64 SP1
PCAV Pro, MBAM, MBAE beta, WinPatrol PLUS, SpywareBlaster, OpenDNS


#62 DarkSnakeKobra

DarkSnakeKobra

    May the penguin be with you!

  • Honorary Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,262 posts
  • Gender:Male
  • Location:~
  • Interests:Scripting, GNU/Linux, photography

Posted 09 July 2012 - 11:11 PM

Just installed on a Windows Server 2008R2(64 bit non commercial) machine alongside Returnil Home Edition and working fine. :)

I'm not a staff member just another Malwarebytes' user.

Advice: Hug your dog, cat etc everyday! :)


#63 HiSpeed

HiSpeed

    Regular Member

  • Honorary Members
  • PipPip
  • 73 posts
  • Gender:Male
  • Location:Paris, France
  • Interests:Software Engineering

Posted 10 July 2012 - 05:56 AM

What's the exact name of the process which is using 109MB of RAM?

Strange question ! :blink:
MB is one of the worst processes in terms of RAM usage, I don't believe you're ignoring it... :rolleyes:

#64 exile360

exile360

    exile

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16,017 posts
  • Gender:Male

Posted 10 July 2012 - 11:07 AM

Strange question ! :blink:
MB is one of the worst processes in terms of RAM usage, I don't believe you're ignoring it... :rolleyes:

I wanted to make certain that it wasn't one of our other processes, such as mbam.exe or mbamgui.exe.
Samuel E Lindsey
Product Manager

Posted Image

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook

#65 exile360

exile360

    exile

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16,017 posts
  • Gender:Male

Posted 10 July 2012 - 11:08 AM

mbamservice.exe

Thanks :)

Does this high RAM usage occur with Malwarebytes Anti-Malware 1.61 as well or just the beta?
Samuel E Lindsey
Product Manager

Posted Image

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook

#66 orubio

orubio

    Staff

  • Moderators
  • PipPip
  • 94 posts
  • Gender:Male

Posted 10 July 2012 - 11:59 AM

@pacerbob

Please check your PM for further assistance.
Oscar Rubio
Product Support Team Lead

Posted Image

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook

#67 Francois_Blais

Francois_Blais

    Advanced Member

  • Honorary Members
  • PipPipPip
  • 185 posts
  • Gender:Male
  • Location:Quebec, Canada

Posted 10 July 2012 - 03:34 PM

Thanks :)

Does this high RAM usage occur with Malwarebytes Anti-Malware 1.61 as well or just the beta?

Well, I reenabled real-time protection with the beta, so I'm sure what would have been the RAM usage of 1.61.
I remember it was around 90MB in the past.
I'm presently at 112MB with the beta.

Thanks!

W7 Home Premium x64 SP1
PCAV Pro, MBAM, MBAE beta, WinPatrol PLUS, SpywareBlaster, OpenDNS


#68 exile360

exile360

    exile

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16,017 posts
  • Gender:Male

Posted 10 July 2012 - 04:24 PM

Well, I reenabled real-time protection with the beta, so I'm sure what would have been the RAM usage of 1.61.
I remember it was around 90MB in the past.
I'm presently at 112MB with the beta.

Thanks!

Thanks for the additional info, I just wanted to make sure this wasn't something specific to the new version (the beta) and it sounds like it isn't. If you wouldn't mind and if you're willing to help us investigate the high usage, please create a new topic here about the issue and I will have one of our staff members work with you directly to diagnose the cause and hopefully find a solution.
Samuel E Lindsey
Product Manager

Posted Image

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook

#69 Guest_Winkel_*

Guest_Winkel_*
  • Guests

Posted 13 July 2012 - 11:30 AM

Malwarebytes Anti-Malware (Test) 1.62.0.1300
www.malwarebytes.org
Datenbank Version: v2012.07.13.07
Windows Vista Service Pack 2 x86 NTFS
Internet Explorer 9.0.8112.16421
Siemens :: SIEMENS-PC [Administrator]
Schutz: Aktiviert
13.07.2012 18:14:58
mbam-log-2012-07-13 (18-14-58).txt
Art des Suchlaufs: Quick-Scan
Aktivierte Suchlaufeinstellungen: Speicher | Autostart | Registrierung | Dateisystem | Heuristiks/Extra | HeuristiKs/Shuriken | PUP | PUM
Deaktivierte Suchlaufeinstellungen: P2P
Durchsuchte Objekte: 197374
Laufzeit: 10 Minute(n), 41 Sekunde(n)
Infizierte Speicherprozesse: 0
(Keine bösartigen Objekte gefunden)
Infizierte Speichermodule: 0
(Keine bösartigen Objekte gefunden)
Infizierte Registrierungsschlüssel: 5
HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\Stats\{3AA42713-5C1E-48E2-B432-D8BF420DD31D} (Rogue.AntiVirus2008) -> Erfolgreich gelöscht und in Quarantäne gestellt.
HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\Stats\{7D5DD829-6C90-42C5-B54C-2AFA82F988BA} (Rogue.Installer) -> Erfolgreich gelöscht und in Quarantäne gestellt.
HKCU\SOFTWARE\XML (Trojan.FakeAlert) -> Erfolgreich gelöscht und in Quarantäne gestellt.
HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Handle (Malware.Trace) -> Erfolgreich gelöscht und in Quarantäne gestellt.
HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\ (Hijack.Zones) -> Erfolgreich gelöscht und in Quarantäne gestellt.
Infizierte Registrierungswerte: 1
HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer|WINID (Malware.Trace) -> Daten: 1CAADADF6838BA0 -> Erfolgreich gelöscht und in Quarantäne gestellt.
Infizierte Dateiobjekte der Registrierung: 0
(Keine bösartigen Objekte gefunden)
Infizierte Verzeichnisse: 1
C:\ProgramData\CrucialSoft Ltd (Rogue.AV2009) -> Erfolgreich gelöscht und in Quarantäne gestellt.
Infizierte Dateien: 0
(Keine bösartigen Objekte gefunden)
(Ende)

#70 Francois_Blais

Francois_Blais

    Advanced Member

  • Honorary Members
  • PipPipPip
  • 185 posts
  • Gender:Male
  • Location:Quebec, Canada

Posted 13 July 2012 - 12:20 PM

1.62.0.1300 is no longer a beta, it has been released to the public.

W7 Home Premium x64 SP1
PCAV Pro, MBAM, MBAE beta, WinPatrol PLUS, SpywareBlaster, OpenDNS


#71 Mainard

Mainard

    Forum Admin

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,718 posts
  • Gender:Male
  • Location:San Jose, CA
  • Interests:Ice Hockey
    Guild Wars 2 & League of Legends

Posted 13 July 2012 - 12:37 PM

To those using the beta,

The beta is now the release version which is publicly available and ready for immediate installation.

If you are unable to update via the in-product updater, please download the latest version manually and install over the top.

Now closing this topic!

Thank you all for your participation.
Grant Gardiner
Software Development Engineer in Test

Posted Image

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users