Jump to content


Photo

False positive 213.186.33.4


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 laperla

laperla

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 01 July 2012 - 03:17 PM

Hi,

One of our customers is using your software and it is blocking the access to our site www.laperlavalles.cat. Could you please solve it?

Thanks in advance.

Aleix Buch
Productes Alimentaris La Perla

#2 MysteryFCM

MysteryFCM

    Forum Deity

  • Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,389 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tyneside, UK

Posted 02 July 2012 - 04:15 PM

I'm looking into this, thank you.

Steven Burn

Malware Intelligence Analyst


staff.png

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook


#3 MysteryFCM

MysteryFCM

    Forum Deity

  • Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,389 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tyneside, UK

Posted 03 July 2012 - 05:26 PM

Can you confirm the IP being blocked please, as we don't currently block 213.186.33.4

Steven Burn

Malware Intelligence Analyst


staff.png

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook


#4 laperla

laperla

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 04 July 2012 - 01:37 AM

Hi,

I attach a screen capture from my client.

Aleix Buch

IPblocked.jpg

#5 MysteryFCM

MysteryFCM

    Forum Deity

  • Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,389 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tyneside, UK

Posted 14 July 2012 - 04:28 PM

Sorry for taking so long, I thought I'd already replied to this. We do not actually block 213.186.33.4, or anything on 213.186.33.0/24

Steven Burn

Malware Intelligence Analyst


staff.png

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook


#6 fguyon

fguyon

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 11 February 2014 - 12:05 PM

Same thing for me !

since yesterday evening I can't access to my website, blocked because of malware with this ip address.

 

The only thing I did on my computer is a Java update (to get Google earth plugin and a race live GPS timing/followng feature)

My website only runs legal components

I have 2 another computer and an iPad at home, the 2 computers running MBAM and I can access normally to my website with my other stuff, either with the iPad, or with the 2 PC even if MBAM is installed on each of them...

 

I checked my computer and found some malicious scripts, deleted, PC restarted but no change, website can't be accessed !!

 

What I don't understand is why have the blocking message on my computer and not with the other ones, in spite of the MBAM software installed ...

The issue is certainly due to the computer in that case, no ??

It seems I miss something.

Regards



#7 Spud

Spud

    True Member

  • Experts
  • PipPipPipPip
  • 286 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kent, UK

Posted 11 February 2014 - 12:11 PM

See reply above https://forums.malwa...884#entry570818

 

If your PC's are all running Malwarebytes yet show different results, you should first check that they are running the latest update and if so, seek help here: https://forums.malwa...?showtopic=9573


Andrew Brown
Malware Intelligence Analyst

staff.png

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook


#8 Spud

Spud

    True Member

  • Experts
  • PipPipPipPip
  • 286 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kent, UK

Posted 11 February 2014 - 02:27 PM

NO. Follow the advice I have in my previous post above. The link again is: https://forums.malwa...?showtopic=9573


Andrew Brown
Malware Intelligence Analyst

staff.png

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook


#9 MysteryFCM

MysteryFCM

    Forum Deity

  • Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,389 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tyneside, UK

Posted 12 February 2014 - 03:38 AM

Same thing for me !

since yesterday evening I can't access to my website, blocked because of malware with this ip address.

 

The only thing I did on my computer is a Java update (to get Google earth plugin and a race live GPS timing/followng feature)

My website only runs legal components

I have 2 another computer and an iPad at home, the 2 computers running MBAM and I can access normally to my website with my other stuff, either with the iPad, or with the 2 PC even if MBAM is installed on each of them...

 

I checked my computer and found some malicious scripts, deleted, PC restarted but no change, website can't be accessed !!

 

What I don't understand is why have the blocking message on my computer and not with the other ones, in spite of the MBAM software installed ...

The issue is certainly due to the computer in that case, no ??

It seems I miss something.

Regards

 

The IP was blocked a few days ago due to malicious content. I'm working with OVH to get it cleaned up.

 

I'd recommend following the advice given to have your machine checked.


Steven Burn

Malware Intelligence Analyst


staff.png

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users