Jump to content


Photo

Google searches being redirected to Scour

google seach

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 t4family

t4family

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 12 July 2012 - 06:29 AM

My problem is releated only periodically when doing a Google search. When I click on a link to go to a website I am periodically redirected to scour 63.209.69.107. I have run several virus checkers and your Malware scan and they all have removed some problems but I continue to have the problem. I would appreciate any help. Thanks

#2 daledoc1

daledoc1

    Forum Deity

  • Spam Hunters
  • PipPipPipPipPipPip
  • 11,808 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 12 July 2012 - 06:34 AM

Hello and welcome to MBAM forum, t4family: :)

It sounds as if you are still infected.
Some of today's infections are quite difficult to remove and sometimes require use of powerful tools, besides MBAM.
We cannot work on malware removal in this sub-section of the forum, so please read below for assistance with cleaning your system.

IMPORTANT: Please do NOT use any temporary file cleaners unless instructed to do so - they can cause data loss, making it hard to recover your system.

IF YOU WOULD LIKE EXPERT ASSISTANCE WITH MALWARE REMOVAL, PLEASE CHOOSE ONE OF THE FOLLOWING 3 OPTIONS:
OPTION 1: Free, one-on-one, expert assistance in the Malware Removal Forum.
OPTION 2: For licensed users of MBAM PRO, free, one-on-one, expert assistance from the MBAM support helpdesk.
OPTION 3: Fee-based, one-on-one, expert assistance from Premium Support.

OPTION 1:
  • Please print out, read and carefully follow the instructions in the "I'm Infected - What Do I Do Now?" article.
  • If the infection has so crippled the computer that you cannot complete some or all of the steps, then just do the best you can and start a new topic as described below.
  • Then please start a new post in the Malware Removal Forum.
  • When starting your new post, please note the following:
  • Please do NOT post in a topic started by someone else, even if their problem sounds similar.
  • Please COPY/PASTE the requested logs directly into your post, rather than attaching them.
  • Under options, please be sure to select "track this topic" and "immediate email notification", so you'll know when a helper responds.
  • Please be patient - it may be 48 hours or more before a helper can assist you, especially when the forum is very busy.
  • Please do NOT "bump" your topic or reply back to it for at least 48 hours.
  • Doing so may cause your topic to be overlooked, as it will appear that you are already being helped.
OPTION 2:
If you are a paid user of MBAM PRO and would like support via the helpdesk, please contact them here.

OPTION 3:
If you prefer the Malwarebytes Premium Services (comprehensive solutions to all your computer support needs – from installation and set-up to troubleshooting and tune-ups), please go to the Premium Support site here.

Please be patient – someone will assist you as soon as possible.

Thank you very much,

daledoc1

PS Please use the "Reply to this Topic" or "More Reply Options" buttons (instead of the “Quote” and “MultiQuote” buttons) when replying here & at the other forums. That will make your topic easier to follow. :)

Just a home user & forum volunteer
DT1: Win7/Ult/64 SP1; Intel Core i7-3770 @3.4 GHz; 16 GB RAM; NVidia GeForce GT620; IE9; Fx; TB; Cable HSI; MBAM PRO 1.75.0.1300; KIS2014; SAS Free; CCleaner
DT2: Win7 Ult/64 SP1; Intel Core i7-860 @2.8 GHz; 8 GB RAM; ATI Radeon HD 5770; IE 9, Fx; TB; Cable HSI; MBAM PRO 1.75.0.1300; KIS2014; SAS Free; CCleaner.
LT: Win7 Pro/64 SP1; Intel Core i7-3632 cached @3.2 GHz; 16 GB RAM; NVidia GeForce GT640M; IE 10; Fx; TB; WLAN; MBAM PRO 1.75.0.1300; Sophos ES 10.3; SAS Free; CCleaner.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users