Jump to content


Photo

MBAM crashes


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Fill

Fill

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 40 posts

Posted 20 January 2013 - 09:07 AM

Hello,

One of our members meet problem running malwarebyte's : http://forum.pcastuc...k-f25s65997.htm

The program stops before the end. How can we explain this problem ?

Thank you.

Fill

#2 daledoc1

daledoc1

    Forum Deity

  • Spam Hunters
  • PipPipPipPipPipPip
  • 11,904 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 20 January 2013 - 09:22 AM

Hello, Fill: :)

Possible reasons for MBAM crashes include conflict with the anti-virus, corrupted files, bad disk sectors, infection, etc.
A few troubleshooting suggestions are described in the FAQ - Section L.

Given the subject line of the forum topic in the link you provided, it's likely that infection is causing/contributing to the problem.

It will create confusion & inefficiency to have you and/or the OP get help in two different forums at the same time for the same problem on the same computer.

So, until an MBAM staffer arrives here in this topic, it would probably be advisable to do the following:The experts here will assist the OP in cleaning the computer and in getting MBAM up and running.

>> The MBAM staff may have different or additional suggestions. :)

Thanks for your patience.

HTH,

daledoc1

Just a home user & forum volunteer
DT1: Win7/Ult/64 SP1; Intel Core i7-3770 @3.4 GHz; 16 GB RAM; NVidia GeForce GT620; IE9; Fx; TB; Cable HSI; MBAM PRO 1.75.0.1300; KIS2014; SAS Free; CCleaner
DT2: Win7 Ult/64 SP1; Intel Core i7-860 @2.8 GHz; 8 GB RAM; ATI Radeon HD 5770; IE 9, Fx; TB; Cable HSI; MBAM PRO 1.75.0.1300; KIS2014; SAS Free; CCleaner.
LT: Win7 Pro/64 SP1; Intel Core i7-3632 cached @3.2 GHz; 16 GB RAM; NVidia GeForce GT640M; IE 10; Fx; TB; WLAN; MBAM PRO 1.75.0.1300; Sophos ES 10.3; SAS Free; CCleaner.


#3 Fill

Fill

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 40 posts

Posted 20 January 2013 - 09:33 AM

Re,

I don't think the computer is still infected, but I told to follow the new instructions.

Thank you.

Fill

#4 daledoc1

daledoc1

    Forum Deity

  • Spam Hunters
  • PipPipPipPipPipPip
  • 11,904 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 20 January 2013 - 09:47 AM

OK, thanks!

Just a home user & forum volunteer
DT1: Win7/Ult/64 SP1; Intel Core i7-3770 @3.4 GHz; 16 GB RAM; NVidia GeForce GT620; IE9; Fx; TB; Cable HSI; MBAM PRO 1.75.0.1300; KIS2014; SAS Free; CCleaner
DT2: Win7 Ult/64 SP1; Intel Core i7-860 @2.8 GHz; 8 GB RAM; ATI Radeon HD 5770; IE 9, Fx; TB; Cable HSI; MBAM PRO 1.75.0.1300; KIS2014; SAS Free; CCleaner.
LT: Win7 Pro/64 SP1; Intel Core i7-3632 cached @3.2 GHz; 16 GB RAM; NVidia GeForce GT640M; IE 10; Fx; TB; WLAN; MBAM PRO 1.75.0.1300; Sophos ES 10.3; SAS Free; CCleaner.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users