Jump to content


Photo

after clearing infected files no video downloads will play


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Geddy1961

Geddy1961

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 46 posts

Posted 17 February 2013 - 06:25 AM

hi.i recently made a thread here.about getting outgoing alerts when i opened internet explorer.

support here ranme through alot of programs to fix this problem.

since this has been done.i am unable to viw any videos i have downloaded

mentioning file types etc how can i put it back to the way it was before ?

and what could have changed since i did what iw was asked to here to my pc ?

#2 daledoc1

daledoc1

    Forum Deity

  • Spam Hunters
  • PipPipPipPipPipPip
  • 11,904 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 17 February 2013 - 06:33 AM

Hi: :)

It appears that you still have an open topic with CatByte here in the malware removal section?
http://forums.malwar...howtopic=122388
I would suggest as a first step that you continue working in that topic with CatByte. :)

If there are other, unresolved issues resulting from malware damage that cannot be fixed in that topic, then the PC Help section >>HERE<< would probably be a more suitable forum area to get help with this, rather than here in the Chat section. :)

HTH,

daledoc1

Just a home user & forum volunteer
DT1: Win7/Ult/64 SP1; Intel Core i7-3770 @3.4 GHz; 16 GB RAM; NVidia GeForce GT620; IE9; Fx; TB; Cable HSI; MBAM PRO 1.75.0.1300; KIS2014; SAS Free; CCleaner
DT2: Win7 Ult/64 SP1; Intel Core i7-860 @2.8 GHz; 8 GB RAM; ATI Radeon HD 5770; IE 9, Fx; TB; Cable HSI; MBAM PRO 1.75.0.1300; KIS2014; SAS Free; CCleaner.
LT: Win7 Pro/64 SP1; Intel Core i7-3632 cached @3.2 GHz; 16 GB RAM; NVidia GeForce GT640M; IE 10; Fx; TB; WLAN; MBAM PRO 1.75.0.1300; Sophos ES 10.3; SAS Free; CCleaner.


#3 Geddy1961

Geddy1961

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 46 posts

Posted 17 February 2013 - 06:38 AM

yes i did what catbyte said in her last post.over a week ago

#4 daledoc1

daledoc1

    Forum Deity

  • Spam Hunters
  • PipPipPipPipPipPip
  • 11,904 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 17 February 2013 - 06:44 AM

Please stay with CatByte in your other topic until she gives you the "all-clear". :)
She will work with you to get your videos working again.
If need be, she will refer you to the PC Help forum after that.
It's very confusing for everyone and often counter-productive to be working on the same computer simultaneously in 2 different places (even 2 sections of the same forum).

Thanks,

daledoc1

Just a home user & forum volunteer
DT1: Win7/Ult/64 SP1; Intel Core i7-3770 @3.4 GHz; 16 GB RAM; NVidia GeForce GT620; IE9; Fx; TB; Cable HSI; MBAM PRO 1.75.0.1300; KIS2014; SAS Free; CCleaner
DT2: Win7 Ult/64 SP1; Intel Core i7-860 @2.8 GHz; 8 GB RAM; ATI Radeon HD 5770; IE 9, Fx; TB; Cable HSI; MBAM PRO 1.75.0.1300; KIS2014; SAS Free; CCleaner.
LT: Win7 Pro/64 SP1; Intel Core i7-3632 cached @3.2 GHz; 16 GB RAM; NVidia GeForce GT640M; IE 10; Fx; TB; WLAN; MBAM PRO 1.75.0.1300; Sophos ES 10.3; SAS Free; CCleaner.


#5 Geddy1961

Geddy1961

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 46 posts

Posted 17 February 2013 - 03:27 PM

heard nothing back from catbyte

#6 daledoc1

daledoc1

    Forum Deity

  • Spam Hunters
  • PipPipPipPipPipPip
  • 11,904 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 17 February 2013 - 03:58 PM

Hi:

Please be patient -- it is the weekend, the forum is quite busy, many of the helpers are volunteers and some of them live in different time zones. :)
Malware cleanup and repair can be a long, tedious process.

Since her last reply to you was on Feb 10 & you didn't reply again until today, it's possible that she might not be following your topic.

So, please wait another ~24 hours for her to reply.
If you don't hear back from her by then, send her a PM.

Thanks for your patience,

daledoc1

Just a home user & forum volunteer
DT1: Win7/Ult/64 SP1; Intel Core i7-3770 @3.4 GHz; 16 GB RAM; NVidia GeForce GT620; IE9; Fx; TB; Cable HSI; MBAM PRO 1.75.0.1300; KIS2014; SAS Free; CCleaner
DT2: Win7 Ult/64 SP1; Intel Core i7-860 @2.8 GHz; 8 GB RAM; ATI Radeon HD 5770; IE 9, Fx; TB; Cable HSI; MBAM PRO 1.75.0.1300; KIS2014; SAS Free; CCleaner.
LT: Win7 Pro/64 SP1; Intel Core i7-3632 cached @3.2 GHz; 16 GB RAM; NVidia GeForce GT640M; IE 10; Fx; TB; WLAN; MBAM PRO 1.75.0.1300; Sophos ES 10.3; SAS Free; CCleaner.


#7 Geddy1961

Geddy1961

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 46 posts

Posted 17 February 2013 - 05:45 PM

i have been in hospital,thats why i didnt reply from feb 10th.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users