Jump to content


Photo

Infected - need assistance


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 legnarn

legnarn

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 28 February 2013 - 08:54 PM

gringo_pr

I had a similar problem. My computer started running eratically so I ran the malewarebytes and it found a trojan gen 2. Said it was removed. I then ran CCleaner. After this I ran SUPERantispyware and it founf that the Trojan Gen 2 was still in some files. I have since reran malewarebytes and it finds nothing. However, all of my link boxes show as red X's. The selection/toggle buttons do not display correctly either.

This is also the case on this page as I post to you so I apolgize if this is not the correct way to post to ask for your help, but I can not see the links to select the correct options.

Any assistance you may be able to provide would be greatly appreciated.

(I have read on some other posts to select the have responses emailed to me option, but again, I cant see any of these links/buttons)

Thank you
Legnarn

#2 AdvancedSetup

AdvancedSetup

    Staff

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 41,245 posts
  • Gender:Male
  • Location:US

Posted 28 February 2013 - 11:18 PM

Hello Legnarn and Welcome to Malwarebytes

You would need to create your own ticket to obtain FREE Expert help.

I would suggest following the advice from the topic here Available Assistance for Possibly Infected Computers and having one of the Experts assist you with looking into your issue.


Thanks

Ron Lewis
Forum Community Manager

staff.png

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users