Jump to content


Photo

Reinstalling MBAM


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Zaintkb

Zaintkb

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 08 November 2013 - 01:06 PM

Hi,

 

I've been using malwarebytes for a while now and am happy with it.

I had a problem with McAffee antivirus and uninstalled it, with it being replaced with Microsoft security essentials.

 

I reinstalled my Malwarebytes PRO version via a download obtained from Cleverbridge when I purchased my PRO. The download link from my cleverbridge email resulted in the file:

mbam-consumer.exe

 

I installed this program and there is no activate button to enter a Key and ID? The product seems to be already activated? I'm wondering if my PRO version is working correctly without having entered a Key and ID? I'm thinking maybe my PC is already recognised as a license holders as I've already activated a PRO version on my current OS, or the mbam-consumer.exe does not require the entering of key as I've been verified by Cleverbridge.

 

I'm just asking don't I need to enter a Key and ID with my install to run the PRO properly?

 

 

#2 AdvancedSetup

AdvancedSetup

    Staff

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 41,272 posts
  • Gender:Male
  • Location:US

Posted 08 November 2013 - 01:12 PM

The information is stored in the registry so that it does not need to be re-entered.

 

Please run MBAM and check for updates and do a Quick Scan and post back that log so that we can check that the version is correct.

 

Thanks


Ron Lewis
Forum Community Manager

staff.png

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook


#3 Zaintkb

Zaintkb

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 15 November 2013 - 05:06 PM

I've examined the interface a bit more and see my correct key and ID are entered on the about tab of my Malwarebytes.

This assures me that the app is running correctly. Thanks for the quick response.



#4 AdvancedSetup

AdvancedSetup

    Staff

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 41,272 posts
  • Gender:Male
  • Location:US

Posted 15 November 2013 - 05:14 PM

Okay then, thank you for the follow-up reply.  If you do need further assistance please let us know.

 

Take care


Ron Lewis
Forum Community Manager

staff.png

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook


#5 Zaintkb

Zaintkb

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 15 November 2013 - 05:18 PM

Malwarebytes Anti-Malware (PRO) 1.75.0.1300
www.malwarebytes.org

Database version: v2013.11.15.03

Windows 7 Service Pack 1 x64 NTFS
Internet Explorer 10.0.9200.16736
******** :: ********* [administrator]

Protection: Enabled

15/11/2013 22:16:49
mbam-log-2013-11-15 (22-16-49).txt

Scan type: Quick scan
Scan options enabled: Memory | Startup | Registry | File System | Heuristics/Extra | Heuristics/Shuriken | PUP | PUM
Scan options disabled: P2P
Objects scanned: 875
Time elapsed: 10 second(s) [aborted]

Memory Processes Detected: 0
(No malicious items detected)

Memory Modules Detected: 0
(No malicious items detected)

Registry Keys Detected: 0
(No malicious items detected)

Registry Values Detected: 0
(No malicious items detected)

Registry Data Items Detected: 0
(No malicious items detected)

Folders Detected: 0
(No malicious items detected)

Files Detected: 0
(No malicious items detected)

(end)
 



#6 AdvancedSetup

AdvancedSetup

    Staff

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 41,272 posts
  • Gender:Male
  • Location:US

Posted 15 November 2013 - 05:36 PM

Looks good.  Did you need or want anything else ?


Ron Lewis
Forum Community Manager

staff.png

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook


#7 Zaintkb

Zaintkb

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 16 November 2013 - 01:52 AM

All good thanks. :)






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users