Jump to content


Photo
- - - - -

unsure about this one;09 enrtys


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 mbyuser

mbyuser

    Advanced Member

  • Honorary Members
  • PipPipPip
  • 238 posts

Posted 01 July 2009 - 10:49 AM

hi

two entries appeared in my hijack logs,pretty sure these are safe,however rather check.
think they might have somthing to do with when i reparied internet conx.


O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe

O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe

the rest off the log if fine just these two new entries i am not %100 sure about.
%99 sure there ok,still rather not take the chance.

#2 miekiemoes

miekiemoes

    Forum Deity

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 7,676 posts
  • Gender:Female
  • Location:Belgium

Posted 02 July 2009 - 08:56 AM

Hi,

Nothing to worry about those. Also see here what this is: http://support.microsoft.com/kb/914440
Mieke Verburgh
Director of Research

Posted Image

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook

#3 miekiemoes

miekiemoes

    Forum Deity

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 7,676 posts
  • Gender:Female
  • Location:Belgium

Posted 08 July 2009 - 01:29 PM

Since there is no feedback anymore, I assume this issue is resolved ... so, this Topic is closed.
If you need this topic reopened for continuations of existing problems, please request this by sending me a PM with the address of the thread. This applies only to the original topic starter.

Everyone else please begin a New Topic.
Mieke Verburgh
Director of Research

Posted Image

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users