Jump to content


Photo

Hard Disk Sentinel


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 monday

monday

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 29 posts

Posted 29 October 2009 - 04:05 PM

MBAM is flagging detect.dll, a file in Hard Disk Sentinel as trojan.Downloader.

Below is a caption of the message

http://s271.photobuc...nt=picture1.jpg

Attached is the file

#2 nosirrah

nosirrah

    Forum Deity

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,452 posts
  • Gender:Male
  • Location:Northampton, MA USA

Posted 29 October 2009 - 04:12 PM

Please zip and attach detect.dll to your next post .
Bruce Harrison
Vice President of Research

Posted Image

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook

#3 monday

monday

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 29 posts

Posted 29 October 2009 - 04:30 PM

Please attach is the file.

#4 monday

monday

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 29 posts

Posted 29 October 2009 - 04:31 PM

Please attach is the file

#5 monday

monday

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 29 posts

Posted 29 October 2009 - 04:41 PM

Please attach is the file


I am having problems attaching file, because of limitation in the size of file to upload.

#6 nosirrah

nosirrah

    Forum Deity

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,452 posts
  • Gender:Male
  • Location:Northampton, MA USA

Posted 29 October 2009 - 08:36 PM

Check PMs please .
Bruce Harrison
Vice President of Research

Posted Image

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook

#7 monday

monday

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 29 posts

Posted 30 October 2009 - 06:23 AM

Check PMs please .


Bruce,

Please l have emailed you the file.

Thanks

#8 nosirrah

nosirrah

    Forum Deity

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,452 posts
  • Gender:Male
  • Location:Northampton, MA USA

Posted 30 October 2009 - 03:55 PM

Update , reboot and let me know if this is clear .
Bruce Harrison
Vice President of Research

Posted Image

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook

#9 monday

monday

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 29 posts

Posted 31 October 2009 - 10:08 AM

Update , reboot and let me know if this is clear .


It is cleared now. Thanks for the help.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users