Jump to content


Photo

MBAM.exe not downloading or opening


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 Kirkxcrust

Kirkxcrust

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 33 posts
  • Gender:Male

Posted 17 February 2010 - 02:59 PM

Hello, I'm wondering if anyone here can help me out as I have tried searching for the problem throughout the forums but can't seem to find a solution that actually works or pertains to my problem. This morning my computer was plagued with the dreaded security essentials 2010 spyware app. Very annoying little bug, so I followed these instructions. Very helpful, I am almost there. Here is the problem...I have been using Malware Bytes(Free Version) for a good few months with no problem starting up and I believe that this malicious program is keeping me from running mbam.exe despite me ending the program's processes. I have reinstalled it numerous times now, and even installed in on an external harddrive I have but still the program file itself is not in the program folders, I have all programs and folders visible as well. I click on the desktop shorcut and get the message "missing shortcut" and windows proceeds to search for it which doesn't end because the .exe file is not there. Also whenever I finish installing malware bytes, I choose to option to launch the program and instead get some strange message about the program not being found error '0' or something along those lines. If anyone could help pose a solution for me, or perhaps giving me a copy of the actual mbam.exe files from their program files, I would greatly appreciate it. Thank you in advance. :)
PS: I my OP is windows XP dunno if it matters or not but I figure I should try to give the most information possible.

#2 Spec-V

Spec-V

    Spec-V

  • Moderators
  • PipPipPip
  • 110 posts
  • Gender:Male

Posted 17 February 2010 - 03:24 PM

Hi Kirkxcrust and welcome to forums at Malwarebytes,

Have you tried this solution:

http://forums.malwar...showtopic=29028

Let us know. Thanks.

See-Kit Lam
Director, Quality Assurance

staff.png

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook


#3 Kirkxcrust

Kirkxcrust

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 33 posts
  • Gender:Male

Posted 17 February 2010 - 03:31 PM

Thank you glad to be here. And yes, that did the trick! Thank you seekit, you have been most helpful. I now hope that if anyone ever has this problem s well, they can easily find this while searching the forums. Thanks again. :)

#4 Spec-V

Spec-V

    Spec-V

  • Moderators
  • PipPipPip
  • 110 posts
  • Gender:Male

Posted 17 February 2010 - 03:43 PM

Kirkxcrust,

You are most welcome... glad that the solution works for you.

Thanks.

See-Kit Lam
Director, Quality Assurance

staff.png

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users