Jump to content


Photo

is it a false positive?


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 laserjet

laserjet

    Advanced Member

  • Honorary Members
  • PipPipPip
  • 168 posts
  • Gender:Male

Posted 19 April 2008 - 11:00 AM

well Malwarebytes did its job perfectly. where i got that trojan who knows but its gone yeah
Malwarebytes' Anti-Malware 1.11

Database version: 648

Scan type: Quick Scan
Objects scanned: 28716
Time elapsed: 3 minute(s), 52 second(s)

Memory Processes Infected: 0
Memory Modules Infected: 0
Registry Keys Infected: 0
Registry Values Infected: 0
Registry Data Items Infected: 0
Folders Infected: 0
Files Infected: 1

Memory Processes Infected:
(No malicious items detected)

Memory Modules Infected:
(No malicious items detected)

Registry Keys Infected:
(No malicious items detected)

Registry Values Infected:
(No malicious items detected)

Registry Data Items Infected:
(No malicious items detected)

Folders Infected:
(No malicious items detected)

Files Infected:
C:\Documents and Settings\Laserjet\Local Settings\Temp\gtk-runtime.exe (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.

posted as you requested this is todays scan im not sure about this either

Malwarebytes' Anti-Malware 1.11

Database version: 652

Scan type: Full Scan (C:\|)
Objects scanned: 65175
Time elapsed: 22 minute(s), 56 second(s)

Memory Processes Infected: 0
Memory Modules Infected: 0
Registry Keys Infected: 0
Registry Values Infected: 0
Registry Data Items Infected: 0
Folders Infected: 0
Files Infected: 1

Memory Processes Infected:
(No malicious items detected)

Memory Modules Infected:
(No malicious items detected)

Registry Keys Infected:
(No malicious items detected)

Registry Values Infected:
(No malicious items detected)

Registry Data Items Infected:
(No malicious items detected)

Folders Infected:
(No malicious items detected)

Files Infected:
C:\System Volume Information\_restore{AE8DBD95-AC2D-46AC-9959-E43875D8F7C6}\RP308\A0073635.exe (Trojan.Agent) -> No action taken.
the results im getting out now just waiting for superspyware to complete scan i have no idea how i got this idid download one file pidgin im from major geeks i got rid of it that was after i had initial problem with avira stopping online protection.


--------------------
i did follow Tarun,s advice deleted out of qurantine follow up scan was clean
--------------------

#2 nosirrah

nosirrah

    Forum Deity

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,452 posts
  • Gender:Male
  • Location:Northampton, MA USA

Posted 19 April 2008 - 11:23 AM

That may have been from the false positive I just fixed .

Pidgin is safe .

Please reinstall pidgin and scan again .

If we hit the file again pleast zip and attach it to your next post .
Bruce Harrison
Vice President of Research

Posted Image

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook

#3 laserjet

laserjet

    Advanced Member

  • Honorary Members
  • PipPipPip
  • 168 posts
  • Gender:Male

Posted 19 April 2008 - 11:31 AM

sorry im not messing with pidgin again. had too much nerve racking excitement

#4 YoKenny1

YoKenny1

    Forum Deity

  • Honorary Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,739 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ont. Canada
  • Interests:Using computers for learning.
    Happily retired IBMer after 31 years mainly in hardware maintenance.

Posted 19 April 2008 - 02:32 PM

I like Miranda IM:
http://www.miranda-im.org

PM me if you want my Miranda ID.
E5200 2.5GHZ, 4GB RAM, 320GB HD, Win7 Home Premium 64-bit, avast! V6.0 Free, IE9
P4 2.8GHZ, 1.5GB RAM, 40GB HD, XP Pro SP3, 32-bit, avast! V6.0 Pro, Macrium Reflect
with IE8 and Chrome, hpHosts, MVPS HOSTS files, MBAM Full, OpenDNS, SpeedFan, WinPatrol PLUS

#5 laserjet

laserjet

    Advanced Member

  • Honorary Members
  • PipPipPip
  • 168 posts
  • Gender:Male

Posted 20 April 2008 - 12:50 PM

Just installed Miranda earlier today, seems to work good check your pm for my MSN

#6 YoKenny1

YoKenny1

    Forum Deity

  • Honorary Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,739 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ont. Canada
  • Interests:Using computers for learning.
    Happily retired IBMer after 31 years mainly in hardware maintenance.

Posted 20 April 2008 - 12:57 PM

Just installed Miranda earlier today, seems to work good check your pm for my MSN

Got it.
E5200 2.5GHZ, 4GB RAM, 320GB HD, Win7 Home Premium 64-bit, avast! V6.0 Free, IE9
P4 2.8GHZ, 1.5GB RAM, 40GB HD, XP Pro SP3, 32-bit, avast! V6.0 Pro, Macrium Reflect
with IE8 and Chrome, hpHosts, MVPS HOSTS files, MBAM Full, OpenDNS, SpeedFan, WinPatrol PLUS




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users