Jump to content


Photo

Testing the beta


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Francois_Blais

Francois_Blais

    Advanced Member

  • Honorary Members
  • PipPipPip
  • 182 posts
  • Gender:Male
  • Location:Quebec, Canada

Posted 29 April 2010 - 04:47 AM

Hi.
Please read this message as an intro:
http://forums.malwar...s...st&p=240735

Unfortunately, I get the same problem.
Disabling the IP protection, and both heuristic options, didn't help at all.

As reported by other people, it says 1.45 when I hover the mouse over the systray icon.

Can someone at MalwareBytes provide me a link to the 1.44 release, please?
I'll save the current rules.ref to use with it. (and disable updating)
Just to confirm (or not) that this version was working well.

Best regards,
François

W7 Home Premium x64 SP1
PCAV, MBAM Premium, MBAE beta, WinPatrol PLUS, SpywareBlaster, OpenDNS


#2 1PW

1PW

    1PW

  • Spam Hunters
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,109 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Agnes - loved forever.

Posted 29 April 2010 - 06:19 AM

Hi.
Please read this message as an intro:
http://forums.malwar...s...st&p=240735

Unfortunately, I get the same problem.
Disabling the IP protection, and both heuristic options, didn't help at all.

As reported by other people, it says 1.45 when I hover the mouse over the systray icon.

Can someone at MalwareBytes provide me a link to the 1.44 release, please?
I'll save the current rules.ref to use with it. (and disable updating)
Just to confirm (or not) that this version was working well.

Best regards,
François


Hello François:

We really should take this to a more appropriate part of the forum and leave where v1.46 beta issues should be discussed.

The mouse over observation is somewhat minor and will be taken care of when we are asked to remove the beta and install the RTM or gold version of 1.46.

If you really wish to fallback to v1.44, FileHippo.com is an excellent source for previous releases that go back to early last year (v1.33).

Please consider ending this thread and taking your v1.45 trouble to the more appropriate <http://forums.malwar...p?showforum=41> where staff, experts and others will observe and possibly lead you to a solution.

Best wishes.

Comments expressed above are strictly my own and not those of Malwarebytes or their staff unless I directly quote.


#3 Francois_Blais

Francois_Blais

    Advanced Member

  • Honorary Members
  • PipPipPip
  • 182 posts
  • Gender:Male
  • Location:Quebec, Canada

Posted 29 April 2010 - 06:42 AM

Thanks 1PW.
FWIW, my problems are exposed in many threads on what you call "a more appropriate part of the forum".
I don't know if you were here when some people (including me) had problems with 1.43 and its RAM usage after updates.
*Maybe* I'm just experiencing a problem in 1.45, still present in 1.46beta.
So, with all due respect, please let the people at Malwarebytes judge if my post here in as off-topic as you suggest.

Best regards,
François

W7 Home Premium x64 SP1
PCAV, MBAM Premium, MBAE beta, WinPatrol PLUS, SpywareBlaster, OpenDNS





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users