Jump to content


Photo

Malwarebytes' Anti-Malware 1.50.1 released


  • This topic is locked This topic is locked
46 replies to this topic

#1 Swandog46

Swandog46

    Elite Member

  • Administrators
  • PipPipPipPipPip
  • 958 posts
  • Gender:Male

Posted 21 December 2010 - 01:22 PM

Malwarebytes' Anti-Malware 1.50.1

Malwarebytes' Anti-Malware 1.50.1 has been released. This version is a bugfix release, and fixes a number of minor stability issues in the 1.50 release build. If you had issues with 1.50, please let us know if 1.50.1 resolves them.

DOWNLOAD: http://www.malwarebytes.org/mbam.php

Alternatively, you may also click the Check for Updates button on the Update tab of the software.


Issues Fixed

1. Fixed issue with the scheduler not performing realtime updates.
2. Fixed multiple issues with product crashing during a scan.
3. Fixed issue with log not saving on certain command line scans.
4. Fixed various issues with Finnish, Italian, and Norwegian languages.
5. Fixed formatting and misspelling issues in product help file.


Malwarebytes' Anti-Malware Versioning Policy

Beginning with Malwarebytes' Anti-Malware 1.50.1, all Malwarebytes' Anti-Malware releases will follow a Microsoft-like versioning scheme with version numbers of the form:

a.bb.ccc.dddd representing MajorVersion.MinorVersion.ReleaseVersion.BuildNumber

e.g.
1.50.1.1100

MajorVersion=1
MinorVersion=50
ReleaseVersion (can be thought of as "patch number") = 1
BuildNumber=1100

So the release build of 1.50 would have been 1.50.0.BuildNumber, and the release build of 1.50.1 is 1.50.1.BuildNumber (in fact, 1.50.1.1100). We hope this will help our customers determine the precise version of Malwarebytes' Anti-Malware installed on their systems, ensure they have the latest version, and clarify the "hierarchy" of Malwarebytes releases.
Doug Swanson
Chief Technical Officer

Posted Image

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook

#2 Herewegoagain

Herewegoagain

    Advanced Member

  • Honorary Members
  • PipPipPip
  • 132 posts
  • Gender:Male

Posted 21 December 2010 - 01:46 PM

Downloading ! :)

#3 TonyKlein

TonyKlein

    Forum Deity

  • Experts
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,854 posts
  • Gender:Male
  • Location:The Netherlands

Posted 21 December 2010 - 01:52 PM

Downloaded file is mbam-setup-1.50.0.0.exe. Could it be the server hasn't been updated yet?

#4 RubbeR DuckY

RubbeR DuckY

    Marcin

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4,148 posts
  • Gender:Male

Posted 21 December 2010 - 01:54 PM

Yes, it will take a few minutes to hours for each mirror to propagate.
Marcin Kleczynski
Chief Executive Officer



Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook

#5 TonyKlein

TonyKlein

    Forum Deity

  • Experts
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,854 posts
  • Gender:Male
  • Location:The Netherlands

Posted 21 December 2010 - 01:57 PM

Thank you, Marcin.

#6 Boyfriend

Boyfriend

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Gender:Male

Posted 21 December 2010 - 02:23 PM

Thanks Swandog46 for quick update :) I am downloading my copy...

#7 majo

majo

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 13 posts

Posted 21 December 2010 - 02:51 PM

Thanks...

#8 YoKenny1

YoKenny1

    Forum Deity

  • Honorary Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,739 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ont. Canada
  • Interests:Using computers for learning.
    Happily retired IBMer after 31 years mainly in hardware maintenance.

Posted 21 December 2010 - 03:01 PM

As you have invalidated both my licenses the first I was given in the Beta program and the second I purchased through Cleverbridge ID: 2AD28 and I have recommended Malwarebytes to many people I regret I will have to remove Malwarebytes from my systems! :)
E5200 2.5GHZ, 4GB RAM, 320GB HD, Win7 Home Premium 64-bit, avast! V6.0 Free, IE9
P4 2.8GHZ, 1.5GB RAM, 40GB HD, XP Pro SP3, 32-bit, avast! V6.0 Pro, Macrium Reflect
with IE8 and Chrome, hpHosts, MVPS HOSTS files, MBAM Full, OpenDNS, SpeedFan, WinPatrol PLUS

#9 Tasos

Tasos

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 33 posts
  • Gender:Male
  • Location:Greece
  • Interests:Music and Home Cinema
    Fishing

Posted 21 December 2010 - 03:11 PM

:) Thanks for new version. I am impressed as the 1.50.1.1100 has being installed automaticaly in my system after I clicked "scan for updates". The downloading was the fastest possible, asked to restart the computer and that's all. Thanks again.
Tasos

#10 AdvancedSetup

AdvancedSetup

    Staff

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 41,207 posts
  • Gender:Male
  • Location:US

Posted 21 December 2010 - 03:12 PM

Hello YoKenny1,

I'm not sure what the issue is with your license. Please send me an email to corporate-support@malwarebytes.org and include your full Cleverbridge order reference number and I'll assist you with your licensing issue.

Thanks

Ron Lewis
Forum Community Manager

staff.png

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook


#11 DarkSnakeKobra

DarkSnakeKobra

    May the penguin be with you!

  • Honorary Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,262 posts
  • Gender:Male
  • Location:~
  • Interests:Scripting, GNU/Linux, photography

Posted 21 December 2010 - 03:17 PM

I thought I'd add my 2 cents here. :)

The scan time has been hugely improved and have been very pleased. Previously took around 2 hours(full scan) and now takes less then half around 45 minutes. :)

I'm not a staff member just another Malwarebytes' user.

Advice: Hug your dog, cat etc everyday! :)


#12 ElPiedra

ElPiedra

    Regular Member

  • Experts
  • PipPip
  • 61 posts
  • Gender:Male
  • Location:Miami - Fl
  • Interests:Malware/IT Threats Researcher

Posted 21 December 2010 - 03:19 PM

Great work !

InfoSpyware mirror is updated :)


Salu2
Marcelo.

Marcelo Rivero.
Microsoft MVP Enterprise Security
ForoSpyware.com Support Forum in Spanish
InfoSpyware.com Malware/IT Threats Researcher.

 

mvp_.png


#13 Firefox

Firefox

    Forum Deity

  • Trusted Advisors
  • PipPipPipPipPipPip
  • 10,041 posts
  • Gender:Male
  • Location:USA

Posted 21 December 2010 - 04:08 PM

installed and running the new version.....

Posted Image

post-2065-0-92797800-1392234217.jpg


Dell Precision T7500, Win7 Ultimate 64bit fully updated, McAfee Corp Edition v8.8,
Watchguard Firewall, Intel Xeon E5606CPU, Dual Quad Core Processors, 16GB Ram,
E5606 @ 2.13GHz, Nvidia Quadro NVS420, Raid-1 Dual 1TB Sata 10000 rpm Hard Drives
Dual DVD Burners, IE10, Opera, MBAM, MBSB, MBAE


#14 DarkSnakeKobra

DarkSnakeKobra

    May the penguin be with you!

  • Honorary Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,262 posts
  • Gender:Male
  • Location:~
  • Interests:Scripting, GNU/Linux, photography

Posted 21 December 2010 - 04:43 PM

installed and running the new version.....

Posted Image



Hope you got enough to share.:)

I'm not a staff member just another Malwarebytes' user.

Advice: Hug your dog, cat etc everyday! :)


#15 wildman424

wildman424

    Forum Deity

  • Malware Hunters
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,684 posts
  • Gender:Male
  • Location:USA

Posted 21 December 2010 - 04:47 PM

this update caught me off guard :)
I got it installed and running & it works great
Thanks guys :)
Wildman424
malware fighter

#16 siljaline

siljaline

    Regular Member

  • Honorary Members
  • PipPip
  • 78 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montreal, Canada
  • Interests:Security consultant | I work in the Industry.

    Former MS MVP | Windows Client | Security | Internet Explorer | Outlook Express

Posted 21 December 2010 - 07:12 PM

Thanks, installing over top as per normal for myself as I choose not to use the internal update mechanism.
Will post back if there are issues.

#17 joe53

joe53

    Advanced Member

  • Honorary Members
  • PipPipPip
  • 151 posts
  • Gender:Male

Posted 21 December 2010 - 07:52 PM

Thanks!

The 1.50 (Pro) version had stopped automatically updating a while ago. I was going to post about this. With 1.50.1, automatic updates has been restored. (XP SP3)

#18 ShyWriter

ShyWriter

    The pencil is mightier than the bite..

  • Software Updaters
  • PipPipPipPipPipPip
  • 7,504 posts
  • Gender:Male

Posted 21 December 2010 - 08:03 PM

Updated a couple of hours ago; just about the same time YK1's licenses went bottoms up.. All is working fine. :)

~Shy

#19 Tarnak

Tarnak

    Advanced Member

  • Honorary Members
  • PipPipPip
  • 215 posts

Posted 21 December 2010 - 10:35 PM

Thanks...one snapshot down! 4 others to go. :)

#20 mountaintree16

mountaintree16

    bird lover

  • Honorary Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 7,754 posts
  • Gender:Not Telling
  • Location:USA
  • Interests:Hiking, music, birds, bird watching, walking, reading, animals, computer security, poetry...

Posted 22 December 2010 - 12:12 AM

hehe this took me by surprise too, I went to open Mbam via the desktop shortcut to run a scan and instead was greeted with an update message :)

All is well so far :)

Our character is what we do when we think no one is looking.

-H. Jackson Brown Jr.

 

It's not what we do once in a while that shapes our lives.
It's what we do consistently.

Tony Robbins





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users