Jump to content


Photo

Runtime Error "383"


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Swarnava

Swarnava

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kolkata, West Bengal, India

Posted 10 September 2011 - 04:11 AM

my issue is similar with this thread http://forums.malwar...showtopic=36119

untitled.JPG

currently i translating MBAM into bengali,to switch i copy LNG file into language folder but i cant find bengali language,i find a language which has no name :o after activating my MBAM showing this type of error,is it a bug or its happen because of bengali language file?

#2 Swarnava

Swarnava

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kolkata, West Bengal, India

Posted 10 September 2011 - 04:15 AM

untitled2.JPG

#3 Mainard

Mainard

    Forum Admin

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,718 posts
  • Gender:Male
  • Location:San Jose, CA
  • Interests:Ice Hockey
    Guild Wars 2 & League of Legends

Posted 12 September 2011 - 11:36 AM

Hello Swarnava,

Please zip up and attach your .LNG file you are copying to MBAM's language folder in your next reply please.

Are you just copying this file to the language folder to receive this error prompt ('383' 'Text' property is read-only)? What are the steps involved?

Thank you.
Grant Gardiner
Software Development Engineer in Test

Posted Image

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook

#4 Swarnava

Swarnava

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kolkata, West Bengal, India

Posted 13 September 2011 - 11:43 AM

Hello Swarnava,

Please zip up and attach your .LNG file you are copying to MBAM's language folder in your next reply please.

Are you just copying this file to the language folder to receive this error prompt ('383' 'Text' property is read-only)? What are the steps involved?

Thank you.


here it is

Attached File  Bengali.zip   5.17KB   260 downloads

simply i copy it from desktop to Language folder

#5 Mainard

Mainard

    Forum Admin

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,718 posts
  • Gender:Male
  • Location:San Jose, CA
  • Interests:Ice Hockey
    Guild Wars 2 & League of Legends

Posted 13 September 2011 - 11:47 AM

Hello Swarnava,

I will try to replicate this issue so I can pass this to the developer team. I will let you know my results promptly.

Thank you.
Grant Gardiner
Software Development Engineer in Test

Posted Image

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook

#6 Swarnava

Swarnava

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kolkata, West Bengal, India

Posted 13 September 2011 - 11:58 AM

thanks a lot,please PM or Email me when you got the solution :)

#7 Mainard

Mainard

    Forum Admin

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,718 posts
  • Gender:Male
  • Location:San Jose, CA
  • Interests:Ice Hockey
    Guild Wars 2 & League of Legends

Posted 13 September 2011 - 01:33 PM

Hello Swarnava,

Please check your Private Inbox.

Thank you.
Grant Gardiner
Software Development Engineer in Test

Posted Image

Follow us: Twitter, Become a fan: Facebook

#8 Swarnava

Swarnava

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kolkata, West Bengal, India

Posted 25 November 2011 - 11:53 AM

can anyone tell me in which format i should save it? UTF-8/Unicode or others? should i use notepad? :|




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users