Jump to content


captarheel

Member Since 28 Apr 2012
Offline Last Active Jul 16 2012 03:49 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: MBAM frequently blocking outbound access to malicious site 208.73.210.29

09 July 2012 - 03:45 PM

have run both IE and FF in regular mode for a couple of hours now -- no IP block alerts. Will continue to monitor overnight and let you know.

In Topic: MBAM frequently blocking outbound access to malicious site 208.73.210.29

09 July 2012 - 08:56 AM

MrC,

I will check these scheduled services, but I have not been running for about 2 hours this morning and have not had any alerts. I have not seen any alerts since we ran the last two scans. The long scan did not find anything, but the first scan, as you recall, did find and eliminate 3 tracking cookies.

I have not tried opening either FF or IE in regular mode, but I am running IE in safe mode.

Should I try running FF or IE in regular mode? I won't try that until I hear from you.

In Topic: MBAM frequently blocking outbound access to malicious site 208.73.210.29

08 July 2012 - 09:31 PM

ran both. First scan found three tracking cookies. Cleaned and removed them.

The Vipre Rescue program took a long time, like you said, but found nothing.

If there is a log somewhere from either that you would like me to post, please point me to where I will find it.

Thanks!

In Topic: MBAM frequently blocking outbound access to malicious site 208.73.210.29

08 July 2012 - 10:56 AM

cleared the cache, but the IP blocking alert just showed back up.

In Topic: MBAM frequently blocking outbound access to malicious site 208.73.210.29

08 July 2012 - 06:45 AM

I have both Firefox and IE installed, and the alerts pop up when using both.