Jump to content


Mustang_Sally

Member Since 27 Sep 2009
Offline Last Active Oct 07 2009 07:45 AM
-----

Topics I've Started

Can't download removal programs

28 September 2009 - 07:05 PM

Hi there!

I am running Vista Home Premium. I have Malwarebytes, but when I go to use it, it starts and then quickly disappears. When I try to use it again I get " Windows can not access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permissions to access the item" The same thing happens with Hijack This. I have tried to download other removal tools. It looks like they download, however, when I go to the saved location, they are no there. The last one i tried to download was RootRepeal and it didn't show up either.

I have tried to rename mbam, but that didn't work. I set the exceptions for the 3 malwarebytes .exe files in AVG, didn't help.

I am not getting any fake warning pop-ups. I do get browser redirects and it won't let me do windows updates for SP2.

I'm not sure what to try next. ;) Help!

Malwarebytes & other program troubles

28 September 2009 - 12:42 AM

Hello! I have been trying to fix my problems all day with out much success. After alot of reading and trying various solutions from the net I felt your forum would be the best place to get the help I need.

I am running Vista Home Premium.

I was able to download Malwarebytes today and it updated. I started the quick scan, the elapsed time counter goes to 1 and then the program disappears. There is no evidence of it running after that. Then when I try to start the program again, I get " Windows can not access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permissions to access the item" Several times I have uninstalled/reinstalled the program. I have tried re-naming it, but the same thing happens. I tried starting the program with a right click and "run as administrator" no luck.

Other issues I am having are.... some google search results are redirected, windows updates won't let me install SP2. After Malwarebytes wouldn't run, I tried downloading 3 other anti-malware programs. It looked as if they downloaded, but when I went to the folder they were not there. I searched my computer and they were not found. At the end of the download it had a pop-up that said something about copying the files. I can't recall all that it said but it seemed like a step that didn't normally happen when I download something. I have AVG antivirus and it did not find any problems. I set the exceptions for the 3 malwarebytes .exe files in AVG and tried to scan again, but the same thing as mentioned above happened. I also downloaded Hijack This. It downloaded fine, but then when I went to run it, it started and disappeared. When I tried to start it again, i got the message "Windows can not access the specified device..." I tried to unistall Hijack This and it would not allow me to do that.

I'm sure I have forgot to mention some of the things I have tried today, but hopefully that is enough info to give you an idea of what I am dealing with. I look forward to you reply.