Jump to content


emilemma

Member Since 19 Oct 2010
Offline Last Active Nov 15 2010 10:26 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: virus signatures

15 November 2010 - 12:13 AM

just finished uninstall, mbam.clean, & reinstall(including all exclusions in av)... will keep watch for the problem & if it happens again, i will post back with appropriate info..

many thanks :)

In Topic: virus signatures

14 November 2010 - 09:14 PM

they were all mbamservice.exe memory block xxxxxxx win32.xxxxxxx...

did not keep the information.... was concerned about them so did a restore of system(which i found out later was not needed)...

after that i did some investigation on the web and in avast forum and saw that sometimes an av will load virus signatures in memory...

i did not know why they do that & that is why i asked the original question...

i googed the various win32.xxxx and according to info on the web, if they were real viruses they would have made entries in the registry...

checked the registry and found NONE of entries that virus would have put there, so i concluded they must be virus signatures loaded by mbamservice, and again that is the reason for the inquiry...

have not seen them since however...

thanks... :lol:

In Topic: virus signatures

14 November 2010 - 08:13 PM

i have all mbam, exe, dll, etc excluded from avast but i still received the aforementioned virus msgs when i did the scan..
:)

In Topic: mbam install key

11 November 2010 - 06:30 PM

yea... i found it after all.. in my saved e-mail folders... sorry bout being so stupid...

thanks much!!!! :D

In Topic: scheduled scan not working

26 October 2010 - 06:23 PM

i've been doing some testing and i may have been wrong before... let me do some MORE testing to see if i have made a mistake...

get back to you later...

thanks.. :)