dillsd99

89.248.172.23

3 posts in this topic

Since about 2/19/12, I've been receiving a notification that states:

Malwarebytes Anti-Malware

Successfully blocked access to a potentially malicious website: 89.248.172.23

Type: outgoing

Port: (this changes constantly), Process: wudfhost.exe

Sometimes this happens when I'm trying to access websites but not one in particular (or at least not that I have noticed) and there are times that the system is idle and the notification shows. It will almost always show shortly after an initial boot or taking it out of a sleep state. After reviewing the forum and the guidelines for reporting this, I pulled all of my logs to see when it first showed up and the log dated 2/19/12 is when it first appeared. There were others prior to this one but I no longer see those and at most they were on maybe 2 logs before being resolved. I'm running Windows 7 Home Premium 64-bit and use IE 9 and Google Chrome. My other security software is Norton 360. However, I have another system setup almost identical except it has Windows 7 Ultimate and it's not having this type of issue. So, I'll be interested to know if you can give me any information regarding this issue.

post-110972-0-93879200-1334609946.jpg

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the information....I've followed the links and posted the necessary files.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.