Sign in to follow this  
Followers 0
noir07

Hacktool

7 posts in this topic

hi everyone, i started getting notifications saying that my copy of windows 7 was not genuine. i ran malwarebytes and it picked up a Hacktool.Wpakill infection, log is below:

Malwarebytes Anti-Malware 1.61.0.1400

www.malwarebytes.org

Database version: v2012.05.07.05

Windows 7 x64 NTFS

Internet Explorer 9.0.8112.16443

User :: USER-PC [administrator]

8/5/2012 12:29:38 AM

mbam-log-2012-05-08 (01-45-08).txt

Scan type: Full scan

Scan options enabled: Memory | Startup | Registry | File System | Heuristics/Extra | Heuristics/Shuriken | PUP | PUM

Scan options disabled: P2P

Objects scanned: 410757

Time elapsed: 1 hour(s), 13 minute(s), 38 second(s)

Memory Processes Detected: 0

(No malicious items detected)

Memory Modules Detected: 0

(No malicious items detected)

Registry Keys Detected: 0

(No malicious items detected)

Registry Values Detected: 0

(No malicious items detected)

Registry Data Items Detected: 0

(No malicious items detected)

Folders Detected: 0

(No malicious items detected)

Files Detected: 1

C:\Users\User\Downloads\Win 7 activation RemoveWAT.exe (HackTool.Wpakill) -> No action taken.

(end)

message seems to have gone however internet has been running slower than useual, any ideas on what this virus is? thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

its an Asus K43s, i dont have the windows7 dvd it came installed on the laptop when i purchased it, i have the coa though

Share this post


Link to post
Share on other sites

You probably have a restore partition on that laptop.

Run MB again and have it deleted.

MrC

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok so just ran MB it didnt pick anything up:

Malwarebytes Anti-Malware 1.61.0.1400

www.malwarebytes.org

Database version: v2012.05.07.05

Windows 7 Service Pack 1 x64 NTFS

Internet Explorer 9.0.8112.16443

User :: USER-PC [administrator]

8/5/2012 4:12:23 PM

mbam-log-2012-05-08 (16-12-23).txt

Scan type: Full scan

Scan options enabled: Memory | Startup | Registry | File System | Heuristics/Extra | Heuristics/Shuriken | PUP | PUM

Scan options disabled: P2P

Objects scanned: 406876

Time elapsed: 39 minute(s), 46 second(s)

Memory Processes Detected: 0

(No malicious items detected)

Memory Modules Detected: 0

(No malicious items detected)

Registry Keys Detected: 0

(No malicious items detected)

Registry Values Detected: 0

(No malicious items detected)

Registry Data Items Detected: 0

(No malicious items detected)

Folders Detected: 0

(No malicious items detected)

Files Detected: 0

(No malicious items detected)

(end)

you think my laptop will be ok now? thanks for the help by the way

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, it should be OK....MrC

Share this post


Link to post
Share on other sites

Glad we could help. :)

If you need this topic reopened, please send a Private Message to any one of the moderating team members. Please include a link to this thread with your request. This applies only to the originator of this thread.

Other members who need assistance please start your own topic in a new thread. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.