danielcherney

Computer won't boot after running Malwarebytes, stuck on startup splash screen

5 posts in this topic

Hello,

I have an HP Pavillion Elite HPE running Windows 8. Have not had many problems with the machine, but started getting a couple of malware warnings in Chrome while browsing today and decided to run something since it had been a while. Malwarebytes quick scan found 2 infected files which were deleted, restarted as prompted.

Since that restart the computer will no longer boot, it hangs on the HP splash screen and I am unable to access my BIOS settings by hitting F10 or anything else. Not sure if it is my HD or if something happened to the registry, HD is a WD Green (1 TB) and was working fine before the restart. Any help or suggestions would be appreciated, have had success with Malwarebytes on other more deeply infected machines and did not expect this outcome on my own.

Share this post


Link to post
Share on other sites

How are we doing??

Do you still need help or can I close this post??

MrC

Share this post


Link to post
Share on other sites

Glad we could help. :)

If you need this topic reopened, please send a Private Message to any one of the moderating team members. Please include a link to this thread with your request. This applies only to the originator of this thread.

Other members who need assistance please start your own topic in a new thread. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.