Sign in to follow this  
Followers 0
chandan

windows update and system restore and internet explorer not working

3 posts in this topic

sir,

what happened is day before yesterday after starting my computer, there was a alert that windows data execution prevention has closed generic host process for win 32 services.

i think after that evrything has happened windows update page doesn't load system restore page also doesn't open, and when i opened live one care online scanner web page the scan my pc button was missing which was there in chrome.

and now its worst internet explorer has stopped working.

when i scanned with kaspersky no virus was found but when i scanned with malware bytes anti-malware. it got 11 malwares its log file im attaching below. but after quaratine and deleting them also nothing solved my issue so i again restored them.

and again scanned them with kaspersky but there was no virus found.

and im now unable to restore my system also.

please help me sir,

hijack this log

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello chandan! Welcome to MalwareBytes' Anti-Malware Forums!

My name is Borislav and I will be glad to help you solve your problems with malware. Before we begin, please note the following:

  • The process of cleaning your system may take some time, so please be patient.
  • Stay with the topic until I tell you that your system is clean. Missing symptoms does not mean that everything is okay.
  • Instructions that I give are for your system only!
  • If you don't know or can't understand something please ask.
  • Do not install or uninstall any software or hardware, while work on.

Please follow these instructions:

http://forums.malwarebytes.org/index.php?showtopic=9573

Share this post


Link to post
Share on other sites

Due to the lack of feedback this Topic is closed to prevent others from posting here. If you need this topic reopened, please send a Private Message to any one of the moderating team members. Please include a link to this thread with your request. This applies only to the originator of this thread.

Other members who need assistance please start your own topic in a new thread. Thanks!

The fixes and advice in this thread are for this machine only. Do not apply the instructions from this thread to your own machine. Please start a new thread describing your issue and someone will be along to assist you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.