windows 7 professional 64 bit

5 posts in this topic

I install Malwarebytes under Windows 7 professional 64 bit, but it does not load, nor do I see a icon at the loaded programs at the right below corner where

all programs should be.

In windows log it states that it cannot find the program. I have tried installing and de-installing it several times (version 1.46) but no change at all.

Remark: my windows vista 32 bit has no problems. works great.

Anyone an idea how it can run under win 7 prof 64 bit without problems?

Share this post

Link to post
Share on other sites

Hello , and welcome to Malwarebytes.org

It installs and runs just fine on all the versions of Windows made by Microsoft. You may want to follow the advise below and have someone assist you to make sure you're not infected.

We don't work on Malware removal in the general forums.

Please print out, read and follow the directions here, skipping any steps you are unable to complete. Then post a NEW topic here.

One of the expert helpers there will give you one-on-one assistance when one becomes available.

After posting your new post make sure under options that you select Track this topic and choose one of the Email options so that you're alerted when someon has replied to your post.

Alternatively, as a paying customer, you can contact the help desk at support@malwarebytes.org

Share this post

Link to post
Share on other sites

I did a quick scan: no infections.

I just reinstalled malwarebytes now, tried to enable the realtime protection: I get an error that the service is already running: [create service] failed to perform desired action: error code 1072.

Continue with the suggestions you made or is it another problem?

Share this post

Link to post
Share on other sites

Please try the following, it should get you up and running again:

Windows Vista and Windows 7:

  • Click on the Start vista-7-start.png button and select Control Panel
  • Click on Programs and Features
  • Uninstall Malwarebytes' Anti-Malware
  • Restart your computer very important
  • Download and run mbam-clean.exe from here
  • It will ask to restart your computer, please allow it to do so very important
  • After the computer restarts, temporarily disable your Anti-Virus and install the latest version of Malwarebytes' Anti-Malware from here
    • Note: You will need to reactivate the program using the license you were sent via email if using the Pro version
    • Launch the program and set the Protection and Registration. Then go to the UPDATE tab if not done during installation and check for updates.
      Restart the computer again and verify that MBAM is in the task tray if using the Pro version. Now setup any file exclusions as may be required in your Anti-Virus/Internet-Security/Firewall applications and restart your Anti-Virus/Internet-Security applications. You may use the guides posted in the FAQ's here or ask and we'll explain how to do it.

Share this post

Link to post
Share on other sites

I scanned my latop with both malwarebytes and antivirus, found one malware that infected my firefox during the time that malwarebytes was not working well.

Heur something... after that used your mbam clean utitility, re-installed and the icon shows up at the started programs at the bottom right corner again.

Many thanks! \\ (^.^ /

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.